fbpx

Jeans 4 Dreams

Proiectul care pune blugii în circuitul viselor. 

LOGO_

Cine suntem noi?

Mai mult decât o campanie de CSR, un proiect de suflet în care punem suflet, Jeans 4 Dreams a luat naștere în anul 2017 din dorința DHM Company de a aduce o schimbare în viețile copiilor care necesită atenție specializată. Astfel, primul proiect drag nouă s-a adresat celor mici aflați în grija prietenilor noștri de la Fundația Copii în Dificultate.

În noiembrie 2017 am lansat, așadar, campania Jeans 4 Dreams. Ne este drag să spunem, cu bucurie în suflet, că Jeans 4 Dreams a ajuns în scurt timp la performanțe lăudabile, contribuind la crearea unei comunități solide care donează recurent pentru micuții aflați în îngrijirea CID.

Frumosul atrage frumos și un suflet mare nu e niciodată singur. Astfel, am construit împreună, cot la cot cu cei din jur o comunitate frumoasă de 22.000 de protectori care au dăruit și continua să dăruiască până în prezent speranță celor mai puțin alinați.

Începând cu 1 martie 2020, Jeans 4 Dreams se concentrează copiii cu rezultate excepționale la învățătură, dar care se află în situații vulnerabile. Astfel, Wings 4 Dreams se alătură campaniei Jeans 4 Dreams și alege eroii zilelor noastre care își vor întoarce o clipă atenția de la cotidian și vor ajuta la construirea viselor tinerilor care merită întreaga noastră atenție. Acest proiect este parte a unei ample campanii de responsabilitate socială care se derulează până la 1 martie 2022 și urmărește să ofere acces la oportunități de educație superioară pentru tinerii aflați în situații economice precare. Prin Wings 4 Dreams dăruim vise îndeplinite și te invităm să ne fii alături în provocarea de a susține 24 de copii cu rezultate excepționale la învățătură pentru a își continua studiile. Mai multe detalii despre proiectul Wings 4 Dreams aici (hyperlink catre Despre W4D)

#jeans4dreams

De ce jeans?

Suntem o comunitate de peste 22.000 de protectori.

Comunitatea Jeans4Dreams se identifică prin panglica din denim albastru - semn pentru recunoașterea bolilor genetice rare.

Jeans-ul – aproape singurul obiect vestimentar care a învins cu succes orice provocare a tendințelor – rămâne pe cât de versatil, pe atât de unificator. În acest unic obiect vestimentar barierele sociale se estompează, diferențele se șterg si toți ne simțim mai apropiați - în confort cu noi înșine și cu ceilalți.

Jeans4Dreams este proiectul care pune blugii în circuitul viselor și unește oamenii printr-un singur obiect vestimentar – jeans.

Donând o pereche de blugi, personalități din toată lumea au susținut visul și eforturile celor mai puțini norocoși. În jeans suntem mai mult sau mai puțin la fel.

Proiecte de suflet, cu care ne mândrim

Stars4Dreams

spectacol de bine, 9 artiști de renume, un public de peste 4.000 de tineri la Sala Palatului din București

Sponsorizare Varyafin

a costurilor de îngrijire a unui copil (Cristiana) timp de 1 an de zile (ian. - dec. 2019)

Himalaya Climb4Dreams

un om obișnuit, traseu de 19 zile până pe vârful Lobuche East (6.119 m) din Munţii Himalaya

Caravana Faptelor Bune

(Teens4Dreams) - 86 licee și școli din București, un public de 506.800 persoane

Casa Regală

Susținerea cauzei de către Casa Regală a României, prin Alteța Sa Regală Principesa Maria (2 vizite în centrele CID, participarea la evenimentul Stars4Dreams)

”UPB Music Festival” ”Gala Voluntarilor Politehniști”

cu un total de 17.000 de studenți, viitori ingineri și implicați voluntari, care au aflat despre cauza noastră

Moș Crăciun în căsuța de pe Radu de la Afumați

20 de voluntari care au împachetat zeci de hăinuțe și alte cadouri donate (dec.2018, 2019

Galantom

Peste 30 de susținători ai campaniei care și-au donat ziua de naștere pe Galantom pentru strângere de fonduri

Imnul campaniei de către Roton

listarea imnului campaniei de către Roton - peste 25.000 views

Maraton

25 evenimente, 70 vizite în căsuța noastră, peste 270 de uriași care au alergat la Maraton

Campanii de conștientizare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Turneu volei

Spectacole cu intrare sms

Spectacole cu intrare sms printre care: (decembrie 2019: ”Dacă noi ne iubim”, ”Mergi pe drumul tău”)

Peste 22.000 sms-uri recurente

LOGO_

Contact