fbpx

YOU. The Youth Project

YOU este un program complex de suport și orientare personală și profesională pentru adolescenții și tinerii din România

Cine suntem noi

Din 1 martie 2020, Jeans4Dreams, programul de CSR al DHM Company, care acomodează etapizat cauze vulnerabile social printr-o paletă complexă de inițiative, susține tinerii pentru a se dezvolta în adulți sănătoși emoțional și fizic, iar felul în care sprijinim susținut dezvoltarea lor personală și educațională este esențial pentru VIITORUL societății.

Alături de partenerii noștri de bine de la Asociația Varyafin, am lansat YOU.The Youth Project, un program complex de suport și orientare personală și profesională pentru adolescenții și tinerii din România.

Prima linie națională de urgență dedicată exclusiv tinerilor

În 2019, am lansat prima linie națională de urgență dedicată exclusiv tinerilor. Adolescenți și tineri din țară apelează linia de urgență 0800 070 YOU / 0800 070 968 pentru a primi suport psihologic gratuit, anonim și la orice oră, de la personal empatic, specializat în cazuri de violență fizică și emoțională, abuz, bullying, hărțuire sexuală, depresie și tulburări emoționale, cât și pentru orientare educațională sau dezvoltare personală.

În noiembrie 2017 am lansat, așadar, campania Jeans 4 Dreams. Ne este drag să spunem, cu bucurie în suflet, că Jeans 4 Dreams a ajuns în scurt timp la performanțe lăudabile, contribuind la crearea unei comunități solide care donează recurent pentru micuții aflați în îngrijirea CID.

Sănătate emoțională pentru viitorul României – Tinerii

Obiectivul general al campaniei este de creștere a ratei de conștientizare a importanței sănătății mintale și oferirea de suport și sprijin pentru sănătate emoțională la tineri, cât și pentru sprijin în educație, în relația cu societatea, familia și școala, și în studii/carieră.

Campania vine ca o continuare firească a activității Jeans4Dreams, care, din 2017, s-a axat pe susținerea copiilor ce suferă de boli rare, incurabile ori în faze terminale, infectați cu HIV/SIDA, cu tulburări din spectrul autist sau abandonați. După succesul unei campanii de donații prin SMS susținute de personalități ca Simona Halep, Ivan Patzaichin, Andreea Perju, Cristian Chivu sau Marcel Iureș, în care s-au trimis peste 20.000 de sms-uri recurente, Jeans4Dreams își îndreaptă acum atenția spre evoluția personală și profesională a tinerilor.

LOGO_

Contact