Despre Campania Jeans4Dreams

Campania Jeans4Dreams își propune să îi ajute pe copiii care suferă de boli incurabile ori în faze terminale, infestați cu HIV/SIDA, cu tulburări din spectrul autist sau abandonați. Pentru acești copii contează fiecare clipă de bucurie, fiecare vis împlinit. Acum.

De la Dreams4Jeans la Jeans4Dreams

Oamenii, orice vârstă ar avea, în orice situații s-ar afla, au visuri, speranțe. Unora le stă în propriile puteri să își împlinească visurile. Pentru cei care nu au această șansă, speranța ești tu. O donație le poate oferi copiilor sprijiniți de Fundația Copii În Dificultate șansa la tratament și bucuria de a-și împlini un vis.

Vorbind despre visuri, îți amintești vremea în care visai să ai o pereche de blugi? Se întâmpla în copilărie, în adolescență. În perioada Dreams4Jeans. Astăzi, visul împlinit se transformă. A primi devine a oferi. Acum este rândul tău să oferi altora șansa să-și împlinească visul. Un vis împlinit e gata să împlinească un altul. Perioada Jeans4Dreams.

Personalități din întreaga lume sprijină campania Jeans4Dreams

Personalități din întreaga lume, având în memorie perioada în care visau o pereche de jeans, și-au donat blugii pentru această campanie. Pentru a susține eforturile Fundației Copii În Dificultate și pentru a contribui la împlinirea visurilor pe care le au copiii de care se îngrijește fundația.

Blugii donați vor fi expuși pe Aleea Blugilor Celebri, ca un mesaj puternic al susținerii de care se bucură Campania Jeans4Dreams. Și ca un îndemn la donații, atât în contul Fundației CID cât și prin SMS, cu mesajul “ZILE”, la numărul 8844.

Ce este Blue Denim Genes Ribbon®

Blue Denim Genes Ribbon® este un semn pentru recunoașterea bolilor genetice rare și ajută la unificarea unei comunități fracturate de mii de maladii mici, care nu au avut o voce colectivă.

Îmbrăcați în jeans suntem mai mult sau mai puțin la fel. Și ne simțim mai apropiați – în confort cu noi înșine și cu ceilalți.

Implica-te și tu!