Musical cu și despre adolescenții din România, dedicat copiilor cu boli incurabile susținuți de Simona Halep

Spectacol de excepție la care accesul se face pe bază de SMS. Trupa Victoria Art își cheamă spectatorii la Palatul National al Copiilor, Sala Mică, vineri, 20 iulie, ora 19, la spectacolul „Put Your Hands in the Air” dedicat copiilor îngrijiți de Fundația Copii în dificultate. Pentru a intra la spectacol este suficient să trimiteți mesajul DONEAZĂ la 8836, prin care veți dona 2 Euro copiilor în dificultate.

Trupa de teatru a adolescenților Victoria Art s-a făcut remarcată prin apariții scenice pline de dinamism, tinerețe și substanță, iar spectacolul „Put Your Hands in the Air” este regizat de Julieta Georoiu și Liviu Chițu, pe muzica lui Romeo Dediu (Holograf) și textul lui Rareș Fota, care semnează și coregrafia, alături de Toria Drăgulescu. Trupa Victoria Art, aparținând școlii de actorie cu același nume, a fost înființată de Julieta Georoiu

„Este primul musical 100% original cu și despre adolescenții din România și ne bucurăm să oferim acest spectacol copiilor de la Fundația Copii în dificultate. Am fost impresionați de poveștile acestor copii și de eroismul celor de la Fundație și ni s-a părut firesc să ne alăturăm campaniei „Jeans4Dreams”. Îi rugăm pe toți prietenii noștri să trimită prin SMS mesajul DONEAZĂ la 8836, pentru a adăuga zile bune la viața încercată a copiilor în dificultate. Vă mulțumim!”, a spus Julieta Geroiu.

Campania Jeans4Dreams, care se desfășoară în sprijinul copiilor în dificultate îngrijiți de Fundația CID, se bucură deja de sprijinul a numeroase personalități precum Simona Halep, Marcel Iureș, Cristi Chivu, Ivan Patzaichin, Dumitru Prunariu, Mirela Retegan și Gașca Zurli, Marius Manole, Maria Obretin, Ștefan Bănică, Cosmin Cotnra sau Ciprian Marica.

Fundația CID îngrijește 112 copii care au nevoie de îngrijiri speciale pentru că suferă de boli incurabile sau în fază terminală, sunt infestați cu HIV/SIDA, au tulburări din spectrul autist sau sunt abandonați. Ei au nevoie de îngrijiri speciale, articole de hrană și de igienă personală (inclusiv scutece), servicii medicale, de recuperare, de asistență socială și numeroase produse costisitoare. Costul lunar al serviciilor și consumabilelor este de 7.819 lei pentru fiecare copil.

Copiii de la Fundația CID pot fi ajutați cu donații în contul RO60BRDE426SV39194474260 trimițând prin SMS mesajul DONEAZĂ la 8836, pentru a dona 2 Euro.